Analyserer bevægelserne til den næste Bitcoin ATH

Bitcoin har krydset $ 56000-niveauet baseret på prisdata fra coinmarketcap.com. På pressetid handlede aktivet til $ 56953, og det var 15% højere end den foregående uge. Da prisen stiger mod den tidligere ATH, har den populære analytiker Willy Woo tweetet om den solide on-chain support, som aktivet har modtaget efter det sidste prisfald.

On-chain-analyse af aktivet til prisniveauet på $ 56000

Baseret på det UTXO realiserede prisfordelingsdiagram, hvor handlende kan bemærke, hvor mange mønter der blev købt til hver pris af nuværende investorer, er der en bekræftelse på gyldigheden af det aktuelle prisniveau.

Antallet af købere på det aktuelle prisniveau signalerer stigende support i kæden. On-chain-analyse af aktivet til prisniveauet på $ 56000 signalerer en baisse stemning, men netværkstransaktioner og volatilitet signalerer et gennembrud fra den tidligere ATH på $ 58330 og yderligere prisopdagelse ud over dette niveau.

En anden måling, der understøtter dette argument, er Bitcoin Trader-balance på børser, der fortsat er faldende. Saldoen er nede 20% siden toppen af marts 2020.

Hvad mere er, den seneste priskorrektion har ført til et skift af hænder. HODLere med en tendens til HODL i længere tid og en meget lille historie med salg har købt den nylige dip. Det forventes, at salgspresset vil blive lettet i fremtiden på grund af dette.

Men hvis Bitcoins pris fortsætter med at stige gennem weekenden

Da stærke hænder nu HODL den aktive forsyning, forventes denne forsyning at bevæge sig ud af børser og føre til fortællingsmangelfortællingen. Således giver det et udvidet prisrally inden udgangen af ​​weekenden. Willy Woo har mærket dette som den anden store konsolidering af tyremarkedet i 2021 og baseret på prisaktionen er det næsten komplet.

Historisk set er salgsmønsteret vendt ved håndskift, der er kommet frem på diagrammet. Den næste ATH er tættere end den har været i de sidste to uger baseret på disse metrics og on-chain-metrics. Institutionel køb har skubbet prisen højere, men detailkøb har en vigtig rolle at spille i det nuværende prisrally.

Altcoin-rally blev standset midlertidigt; men hvis Bitcoins pris fortsætter med at stige gennem weekenden, kan altcoins muligvis bemærke øget investeringsstrøm og fald i salgspres.